De Stichting Staphorst organiseert op 9, 16 en 23 augustus 2023 de 50e editie van de Staphorstdagen. Ook voor deze editie is er weer een prachtig programma boordevol ambachtelijke activiteiten. En net als tijdens de vorige 49 edities wil de Stichting Staphorst graag weer zoveel mogelijk activiteiten gratis kunnen aanbieden. Zo blijven de Staphorstdagen toegankelijk voor iedereen.

De organisatie van de activiteiten kost natuurlijk wel geld. Om het toch gratis aan te kunnen blijven bieden heeft de Stichting Staphorst een doneeractie in het leven geroepen. Via een ‘kleine’ financiële bijdrage waardeert u niet alleen het werk en de activiteiten van de vele vrijwilligers van de Stichting Staphorst maar is het mogelijk dat iedereen mee kan blijven doen aan activiteiten en blijft het mogelijk de Staphorster, Rouveense en IJhorster ambachten en tradities te tonen.

Toon uw waardering d.m.v. een ‘kleine’ vrijwillige bijdrage via de volgende link: https://www.doneeractie.nl/actie/78904

Over de Stichting Staphorst
De Stichting Staphorst zet zich al jaren in om al het mooie van onze dorpen onder de aandacht te brengen tijdens een drietal Staphorstdagen. Met de inzet van vele vrijwilligers worden er tal van activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten vormen niet alleen een extra aanleiding voor een bezoek aan Staphorst maar geven de inwoners van Staphorst ook inzicht in de geschiedenis van het prachtige dorp.

Meer informatie over de activiteiten en programma:  ontdekstaphors.nl/staphorstdagen