De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Peter Domine nam bij de Midzomermarathon in Diever deel aan de wedstrijd over 30 kilometer. De deelnemers liepen bij deze afstand drie ronden door het Drents Friese Wold. Peter Domine liep zijn langste wedstrijd ooit in een tijd van 2.32.24, waarmee hij vierde overall en derde bij de mannen werd. Jordy Pasman liep de 10 kilometer in 38.34 minuten en werd hiermee tweede bij de mannen. Met deze tijd verbeterde hij zijn persoonlijk record met 30 seconden.

In september wordt in Vroomshoop de triathlon georganiseerd, maar er werd in juli bij Aquapark De Zandstuve al een oefentriathlon voor het goede doel georganiseerd. De deelnemers moesten daarbij 500 meter zwemmen, ruim 20 kilometer fietsen en 4,8 kilometer hardlopen. Anja Leusink liep bijna 5 km in 24.13 minuten en kwam tot een totaaltijd van 1.16.39.

Bij de vierde van de wekelijkse Brinklopen in Diever liep Johan Bloemert de 5 kilometer in 18.16 minuten.

Johan Bloemert nam deel aan de halve marathon van Lauwersoog naar Ulrum. Hij liep de 21,1 kilometer in 1.23.12, waarmee hij eerste werd in de categorie Mannen 50+. Met deze tijd verbeterde hij het Clubrecord Mannen 50+, die sinds 2009 met 1.25.41 op naam van Harm Kooiker stond, gelopen bij de halve marathon van Meppel.