Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer in de zomervakantie hun klasgenootjes uitvliegen naar vakantieoorden of campings, blijven zij achter.
Door ook aan hen te denken organiseren GKSR Staphorst – Rouveen, De Rank, GKV Staphorst, De Levensbron, Hervormd Rouveen-Staphorst en Hervormde gemeente IJhorst de Wijk in samenwerking met Humanitas, ook dit jaar weer Actie Vakantietas. Ieder jaar is deze actie een groot succes en zo hopen we ook dit jaar weer vele kinderen te kunnen verblijden.

Hoe leuk is het om hen een tas te geven met wat spulletjes om in de zomer mee bezig te zijn? En tas met bijvoorbeeld een vakantieboek, stoepkrijt, buitenspeelgoed, knutselspullen, maar ook een vrijkaartje voor zwembad of een bon van de ijssalon.

De verwachting is dat de inhoud per tas ongeveer € 20,00 zal gaan bedragen. U kunt uw bijdrage voor 30 juni 2023 overmaken op de bankrekening van de diaconie van GKSR De Bron
NL12RABO 0356 5450 67 t.n.v. Geref. Diaconie Staphorst-Rouveen o.v.v. vakantietas of scan de QR code.
We hopen op steun voor deze actie en zijn blij met alle giften die binnen komen.