Bid 9 juni mee voor vervolgde christenen Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Avond van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Avond van Gebed voor de vervolgde kerk op 9 juni in de Bron, Churchilllaan 2 te Staphorst. De Avond begint om 20:00 uur en duurt tot ca. 22:00 uur. Tijdens de Avond horen en zien we verhalen uit onder meer Pakistan, Irak en Iran. Vluchtelingen (inmiddels Nederlanders) uit deze landen zullen aanwezig zijn.

We willen samen met hen bidden voor achtergebleven familie en de situatie in hun Vaderland. De sprekers voor deze avond zijn: Broeder en Zuster Avakhti uit Irak, Pastor William uit Pakistan en Dominee David Rodenburg, predikant de Bron Staphorst/Rouveen.