Op maandagavond 15 mei 2023 hebben zes leden van de tafeltennisvereniging Staphorst meegedaan aan het Vechtdal dubbeltoernooi bij tafeltennisvereniging DTV ’84 in Dalfsen.

Harry Pathuis met Albert Kuiper, Jeroen Delhaas met Nico Drost en Jennieke Krale met Sibrand Hassing waren gekoppeld als gelegenheidsduo’s. In totaal deden er 17 koppels aan dit toernooi mee. Het fanatisme spatte er vanaf, maar gezelligheid en sportiviteit voerden de boventoon. In de voorronde werd bepaald welk duo er naar het hoofdtoernooi of het troosttoernooi zou gaan. De partijen gingen in twee games. Jennieke met Sibrand en Jeroen met Nico plaatsten zich voor het hoofdtoernooi, maar wisten zich niet te plaatsen voor de finale.

Harry en Albert moesten zich in het troosttoernooi waarmaken. In hun poule wisten zij tot hun eigen verrassing alle partijen in winst om te zetten en gingen door naar de finale.

In de finale kwamen zij uit tegen het DTV’84 duo Marjolein Boerdijk en Edith Bouwman-Ekkelenkamp.

In deze bloedstollende finale kwamen Harry en Albert in het troosttoernooi als winnaars uit de bus.

In het hoofdtoernooi was de finale een Dedemsvaarts onderonsje, Ad Werkman en Sander Uythof gingen tegen van Mathias Dul en Tonny Kleiman met de winst aan de haal.

Binnenkort meer foto’s op www.ttv-staphorst.nl

Groepsfoto door Lisa van Eijk

v.l.n.r. Harry Pathuis, Albert Kuiper, Nico Drost, Jeroen Delhaas, Sibrand Hassing en Jennieke Krale.

Bewerking: Quido van Hien