Staphorst maandag 22 mei rond de middag, de online inschrijvingen zijn nog niet om naar huis te schrijven, als organisatie denk je dan, wat is er mis, komen onze wandelaars dit jaar niet wandelen?
Maar gelukkig na de middag tot sluitingstijd ging het erg hard zoals Roelien ook aan gaf  “de inschrijvingen stromen binnen”.

Met de zon volop aanwezig, dus een lekker temperatuurtje, sommigen vonden het zelfs warm, hebben onze wandelaars de sporthal weten te vinden, wat een prachtige lange stoet, wat een blije gezichten en wat een geklets! Van verre kon je de stoet aan horen komen.
Er zijn ook plaaggeesten onder onze wandelaars, die helpen ongezien de pijlophaler! Bij een kruising van paden horen pijlen te zitten… konden we niet vinden. Stukkie verderop zit een jonge dame met de pijlen ons op te wachten (wat een loedertje!)
Een hartelijke dank aan Boer Staphorst die  al onze wandelaars voorzien heeft van een lekkere zoete mandarijn.
Aantal inschrijvingen die avond bijna 1100! Niet slecht voor een dorpje als Staphorst.

Rouveen dinsdag 23 mei een speciale dag want er is een bruidspaar in ons midden! Wat een mooi stel!  Ze hebben de vijf kilometer netjes volbracht.  De temperatuur is wel een dikke acht graden lager dan gisteren maar prima wandelweer. Rouveen is altijd zichtbaar aanwezig bij onze Avondvierdaagse, kijk maar naar al die gele hesjes, begrijp dat er van één school al zo’n tweehonderd meisjes en jongens mee doen: grote klasse. Het geeft kleur en fleur aan de A4D.
De rust in het park is altijd goed, mede door onze sponsor bakker Ubak: voor iedereen een super lekkere rozijnenbol. Bakker Ubak bedankt maar weer. Mooi dat er deze avond nog weer een best aantal nieuwe inschrijvingen mocht plaatsvinden, de teller staat op 1242 deelnemers.

IJhorst woensdag 24 mei altijd goed voor nog wat inschrijvingen, dat is tenminste onze ervaring uit het verleden. Het regio bestuur van de KWBN heeft ons vandaag bezocht, zeg maar een beetje controle hoe we het allemaal doen, zodra we meer weten melden we dat natuurlijk. Vandaag een zakje snoepgoed gekregen, van wie? Van dat loedertje die op maandag stiekem pijlen verwijderde. Dat is toch leuk of niet dan? Univé was deze avond onze sponsor, een fijne banaan, Univé bedankt.  Hier in IJhorst hebben we een luxe probleem: het weiland van boer Bomert mogen we niet meer gebruiken dus uitgeweken naar het weiland van dhr. Brouwer. Dat land is echter een stukkie kleiner en we kwamen dan ook hopeloos in de knoei met al die auto’s. Werkelijk overal stonden de auto’s, in de bermen, langs de Poeleweg enz. enz. Hier moeten we voor een volgende keer eens even goed over nadenken, mogelijk een andere startlocatie o.i.d.
Maar beste allemaal, geen wonder al die auto’s want we mochten weer een best aantal nieuwe inschrijvingen noteren. De teller staat nu op veertienhonderdvijfentwintig (1425) FORMIDABEL.

Gevonden een biljet van vijf euro  in de omgeving van de rust. Nu niet allemaal morgen naar de startlocatie rennen, er is maar één biljet 😊

Tot zover. Morgen nog weer een rondje IJhorst, indien mogelijk kom dan met de fiets of laat je brengen.  Graag tot ziens morgen voor weer een rondje goed bezig zijn.