‘Uw koninkrijk kome’ dat is het thema van de muzikale kinderzangmiddag op D.V. woensdagmiddag 24 mei in de Grote Kerk van Hasselt. Alle kinderen van groep 3 tot en met 8, (groot)ouders en andere belangstellenden zijn welkom. Dominee H.J. van Marle zal de middag leiden. De muzikale leiding is in handen van meester Westhoff. Terwijl Harm Hoeve op de hem bekende enthousiaste wijze de samenzang van kinderen en andere aanwezigen zal begeleiden. Ter afwisseling van de zang houdt dominee Van Marle een Bijbelvertelling.

De middag begint om 13.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. De deuren gaan om 13.00 uur open. Halverwege is er een pauze. Voor drinken en een koek wordt gezorgd. Er wordt een geluidsopname gemaakt. De toegang is gratis. De collecte deze middag is voor het werk van Janneke Galvaõ-Hulst, Berdien Coster en Klaasje Kooiker.