Onder de meest ideale weersomstandigheden had de AutoMotorBromfietsClub, hierna te noemen AMBC, vandaag de oldtimer dag op de Tippe. Vanaf half 11 kan men het voertuig ter bezichtiging op evenemententerrein De Tippe ten toon stellen en om 12 uur ging de rit door de regio van start. 

De brommers gingen in aantal aan kop, prachtige exemplaren en ‘zo uit de schuur getrokken exemplaren’ waren er dit keer niet bij. De heerlijke 2-takt verbrandingsgassen roken weer ouderwets lekker.

Veel chroom en felle kleuren bij de 4-wielers en het ging van heel klein naar heel groot. De rit had een stop op het terrein van van der Most in Slagharen alwaar de AMBC-catering voor de vitamine V-zorgde.

Al met al een prachtige dag voor toeschouwers en deelnemers.

Foto’s en video © Alja en René Admiraal

YouTube video