Op zaterdag 24 juni organiseert Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst een muzikale reünie voor leden en oud-leden.

Op 19 januari 2023 was het 75 jaar geleden dat de muziekvereniging is opgericht. De vereniging uit Rouveen-Staphorst viert haar jubileum dit jaar met diverse activiteiten, waaronder een reünie voor zowel leden als oud-leden.

Tijdens de reünie zullen er enkele nummers van vroeger en nu gerepeteerd worden, maar er is daarnaast ook gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje herinneringen op te halen. Leden en oud-leden zijn van harte uitgenodigd om bij deze reünie aanwezig te zijn. De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur. Exacte tijden en locatie volgen nog.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk via cmvprinsesmargriet.nl/jubileumjaar