Op maandag 8 mei start in Bibliotheek Staphorst de cursus Digisterker. Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huurtoeslag aanvragen. Zelfs een afspraak maken bij de huisarts. Het kan tegenwoordig allemaal online, met je persoonlijke DigiD als toegangscode. Voor veel mensen is dit soms spannend en wennen. Daarom organiseert de Bibliotheek de cursus Digisterker

De cursus bestaat uit vier lessen, die wekelijks op maandag van 18.30 tot 20.30 uur plaatsvinden in  Bibliotheek Staphorst. Voor deze cursus zijn de lessen op de volgende data: 8, 15 en 22 mei en 5 juni 2023.

Aanmelden
De cursus Digisterker is gratis en biedt plek aan maximaal 6 deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met Bibliotheek Staphorst, telefoon: 0522-462044 of mail: info@bibliotheekstaphorst.nl