Op D.V. donderdag 27 april (Koningsdag) organiseert de werkgroep Stéphanos Staphorst haar jaarlijkse en inmiddels traditionele lente-autopuzzeltocht weer. Dit keer heeft de organisatie het wel enigszins anders vormgegeven dan voorgaande jaren. Naast de bekende puzzelrit, die dit jaar ook iets korter is, is er ook een route samengesteld speciaal voor ouders met kinderen. Deze route is korter, bevat andere vragen en op het eindpunt is het mogelijk voor de kinderen om spelletjes te doen, terwijl de ouders rustig van een hapje en drankje kunnen genieten.

Dit jaar is Talen Tools, Burgemeester Janssenstraat 10 te Staphorst, het startpunt én het eindpunt van de routes. Starten kan tussen 12:45 – 14:00 uur. De kosten voor de autopuzzeltocht zijn € 13,00 per auto.

Door mee te doen aan de autopuzzeltocht steunt u het werk van Stéphanos.
In het Afrikaanse land Malawi wonen zo’n twee miljoen weeskinderen, hun toekomst is zeer onzeker. Stichting Stéphanos werkt aan de toekomst van die kinderen. Die dagelijks voortdurende zorg is voor de stichting alleen waardevol als ze gegeven wordt vanuit de Bijbelse opdracht en als de Bijbelse boodschap in haar programma’s doorklinkt. Stéphanos helpt weeskinderen met onderwijs, voedsel, kleding, medische zorg en opvoeding. Op dit moment is de nood hoog in Malawi, vanwege de overstromingen midden maart. Stéphanos probeert hier ook hulp te bieden daar waar het nodig is.
Daarnaast heeft Stéphanos in 2011 een project in Zambia overgenomen. De organisatie ziet het als haar missie om mensen in nood te helpen door lichamelijke, materiële en geestelijke hulp te bieden en richt zich vooral op kinderen en ouderen in de omgeving van het stadje Petauke in de Oostelijke Provincie van Zambia.

Voor meer informatie over de autopuzzeltocht kunt u contact opnemen met Klaas Talen, tel. 06 51 45 15 03