Geweldig vinden we het als organisatie, om na een succesvolle najaarsbeurs de voorjaarseditie neer te kunnen zetten! Op vrijdag 21 april (van 19.00u- 21.00u) wordt het dorpshuis Buddingehof te Ruinerwold omgetoverd tot een gezellige beurs met verkoop van tweedehands kinderkleding, speelgoed en babyspullen.

Actie voor Stichting Opkikker
De organisatie het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Opkikker.

Bij de najaarseditie afgelopen oktober, is er maar liefst € 500,- opgehaald voor Stichting Opkikker!
De stichting is 100% afhankelijk van donaties, sponsors en wervingsacties.

Tijdens de beurs kun je ook je oude mobieltjes en inktcardridges inleveren, deze worden gerecycled en Stichting Opkikker ontvangt voor ieder toestel een vergoeding. Daarnaast is er een loterij met spectaculaire prijzen, waarvan de opbrengst volledig aan Stichting
Opkikker wordt gedoneerd.

Kidsbeurs
Er is een divers aanbod aan kinderkleding, speelgoed en babyspullen. Qua aanbod wordt er door de standhouders rekening gehouden met het aankomende voorjaars- en zomerseizoen. Ook de opbrengsten van de verhuur van tafels worden gedoneerd aan Stichting Opkikker.

De Kidsbeurs is de perfecte gelegenheid om gezellig samen te shoppen, tijdens een avondje uit in

dorpshuis de Buddingehof.

Wil je meer informatie over de Kidsbeurs en Kinderkleedjesmarkt, kijk dan op onze Facebookpagina’s

‘Kringloopje Ruinerwold’ en ‘Kidsbeurs Ruinerwold’.