De rijvereniging is opgericht in 1971 en is inmiddels uitgegroeid tot een mooie fanatieke club met 85 leden. We organiseren circa 15 concoursen en andere evenementen in een jaar. We beschikken over een eigen terrein met manege, waarvandaan (bijna) alle clubactiviteiten plaatsvinden.
Als voorzitter ben je het aanspreekpunt voor derden (gemeenten, KNHS, andere verenigingen, verzekeringen etc.). Daarnaast ben jij verantwoordelijk als aanspreekpunt en aansturing voor/van bestuursleden. Je denkt daarbij ook actief mee in het voortbestaan van de vereniging.
Wie zoeken we?
Je bent enthousiast om op bestuurlijk niveau de handen uit de mouwen te steken;
Je hebt affiniteit met de paardensport;
Je bent in staat mensen (vrijwilligers & bestuursleden) te motiveren;
Je bent bekend met verenigingsleven in het algemeen;
Je bent in staat de doorslaggevende beslissing te nemen waar nodig.
Ben of ken jij degene die we zoeken? Neem dan contact op met Maarten Hoogeveen: 0624739238