De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Op de atletiekbaan van ACO Van Elderen in Ommen werd een baaninstuif georganiseerd. Michel Wierbos nam deel aan de wedstrijd over 3000 meter. Met een tijd van 11.09,9 werd hij eerste in de categorie Mannen Masters.

Michiel Huzen nam in Borger deel aan de Driebees Marathon, waarbij vier ronden van Borger naar Bronneger en Buinen en terug naar Buinen werd gelopen. Hij liep de 42,2 kilometers in een tijd van 3.17.56, waarmee hij tweede werd van alle deelnemers.

Bij de Boulevardloop in Nieuweroord (bij Hoogeveen) liep Henk Hokse de wedstrijd over 4 Engelse mijlen. Hij liep de 6,4 kilometer in een tijd van 27.23 minuten.

Afgelopen zaterdag stond de Staphorster Diekloop op het programma. Een wedstrijd over ‘De Diek’ van De Lichtmis naar Halfweg, over de Oude Rijksweg en Gemeenteweg met een totale afstand van 12 kilometer. Er bleken diverse hardlopers belangstelling voor deze ludieke hardloopwedstrijd te hebben, maar het bleek uiteindelijk een 1 aprilgrap te zijn.

Foto © René Admiraal / Diekloop 2014