Het is weer zover! Onze tweede sing-in/zangavond komt eraan. We zijn dankbaar dat deze mogelijkheid er is om het nogmaals te organiseren.  Deze keer hopen we stil te staan bij de lijdenstijd en Pasen door middel van het zingen, maar ook door een overdenking die gehouden zal worden. Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom. Tevens kan u weer voorafgaand aan de sing-in een kop thee of koffie tegen een kleine vergoeding nuttigen. Om vragen voor te zijn; deze keer zal de collecte enkel voor de onkosten zijn om deze avond(en) mogelijk te maken. 
U bent opnieuw van harte uitgenodigd voor deze avond. Het belooft een mooie avond te worden. Jong & oud van harte welkom! 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht op onze Instagrampagina: samenzingen_ of deze achterlaten op ons e-mailadres: samen-zingen@outlook.com