Sinds een aantal weken wordt er bij Boer Staphorst hard gewerkt aan de realisatie van een gloednieuwe parkeerplaats. Na de verbouwing van de buitenkant van het 22.000m2 meter tellende gebouw zal ook de nieuwe parkeerplaats een frisse moderne uitstraling krijgen en voldoen aan alle hedendaagse eisen. Maar dat is nog niet alles, want naast de huidige parkeerplaats wordt er vanaf volgende week ook hard gewerkt aan de bouw van een ondergrondse parkeergarage inclusief showroom.

De wens om klanten overdekt te kunnen laten parkeren is er al heel lang bij Boer Staphorst en wordt met deze parkeergarage eindelijk realiteit. De nieuwe parkeerplaats buiten is ruimer opgezet en krijgt bredere parkeerplekken, waardoor de wens ontstond om elders nog extra parkeerplekken te realiseren. Dit wordt dus ondergronds, waarbij Boer Staphorst ook gelijk een unieke ondergrondse showroom gaat realiseren met de nieuwste trends op het gebied van wonen. Komende week zal begonnen worden met de graafwerkzaamheden en zal er een bouwbord worden geplaatst (zie foto). Ook is er komende zaterdag tussen 11.00u en 12.00u gelegenheid in de winkel om vragen te stellen en meer impressies van de parkeergarage te zien.