Op 16 april wordt voor de derde keer een Feest op Zondag gehouden in de gemeente Staphorst. Deze keer is iedereen welkom bij de Rank in Staphorst aan de Ebbinge Wubbenlaan 41a.

Feest op Zondag is een middag vol ontdekken, spelen zingen en leren rond een verhaal uit de bijbel. Deze keer is het thema ‘Zaaien, In goede aarde’, over groeien en bloeien. Er zijn leuke activiteiten rond dit thema te doen zoals samen een grote bloembak timmeren, lopen over een blotevoetenpad, meedoen aan de zonnebloemwedstrijd en koekjes versieren.

Feest op Zondag is onderdeel van Kliederkerk Nederland. Op 16 april beginnen we om half vier ’s middags. Rond een uur of vijf sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen kan aanschuiven. Feest op Zondag is er voor alle kinderen samen met hun (groot)ouders of verzorgers. Wie op de hoogte wil blijven kan zich aanmelden bij de Facebookpagina ‘Feest op Zondag’.