Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde thuis tegen het 2e team van Harderwijk. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Jeroen Delhaas waren erop gebrand om het verlies in de eerste ontmoeting deze nu om te zetten in winst. Het trio blaakte van zelfvertrouwen, maar moest flink aan de bak. Albert ging in zijn eerste enkelpartij voortvarend van start en zette Staphorst 1 gelijk op een 1-0 voorsprong. Ook hierna zorgde Sibrand na een vermoeiende enkelpartij voor het tweede punt. Jeroen kon het verworven succesje niet evenaren en verloor zijn eerste enkelpartij. (2-1)

Daarna was het dubbel aan de beurt, hierin lieten Albert en Sibrand zich de kaas van het brood eten, in de vijfde game gingen zij onnodig onderuit. (2-2) In de partijen hierna werden weer bloedstollende gevechten gehouden, waarbij Staphorst 1 net weer in de meeste gevallen aan het kortste eind trok. Albert en Sibrand bleven steken op twee gewonnen partijen. Dit hadden er drie moeten zijn, maar beiden verslikten zich in één en dezelfde tegenspeler. Helaas wist Jeroen geen potten te breken, zodat er voor hem jammergenoeg geen winstpunt te behalen viel. Een teleurstellende uitslag voor Staphorst 1, 4-6 voor Harderwijk 2.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman ging de strijd aan tegen het 9e team van TT Zwolle. Harry Pathuis, Nico Drost en Simone van den Berg wilden goed voor de dag komen, helaas bleek het Zwolse team net als bij de vorige ontmoeting te sterk. Harry en Simone streden voor wat zij waard zijn, het werd hun helaas niet gegeven om punten te veroveren. Nico liet zich er niet door van de wijs brengen, hij won alle drie enkelpartijen. Gezien het puntenresultaat zat een winstpunt er voor Nico en Simone in het dubbel wel in. Helaas viel het kwartje in de vierde game de verkeerde kant op. Uitslag, 3-7 voor TT Zwolle 9.