Stichting Philadelphia Zorg, Koningin Julianastraat 87 a, Staphorst houdt een open huis op 18 maart van 13.00 tot 15.00 uur.

Woont u in Staphorst/Rouveen of omgeving en kent u Stichting Philadelphia Zorg? We hebben in Staphorst een prachtig appartementencomplex aan de Julianastraat.

Het complex bestaat uit elf (huur)appartementen, waar onze cliënten met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk wonen. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer/ontmoetingsruimte op de begane grond. Hier kan o.a. samen worden gegeten en koffie/thee en fris worden gedronken.

De cliënten krijgen begeleiding bij de hulpvragen die ze hebben. Dit verschilt per cliënt.

Bijna alle cliënten gaan een vast aantal dagen per week naar het werk of de dagbesteding. Dit is een sociale werkvoorziening in Zwolle/Meppel of een dagbestedingslocatie in Meppel/Dalfsen/Ruinerwold.

’s Avonds gaan sommige cliënten zelfstandig naar activiteiten zoals bv. sport en spel, zwemmen of muziek. Regelmatig worden er ook gezamenlijk activiteiten ondernomen die door de begeleiding en/of vrijwilligers worden georganiseerd.

We hebben een aantal vrijwilligers die al lange tijd aan onze locatie zijn verbonden, maar zijn ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met onze cliënten iets willen ondernemen. Dit kan van alles zijn; van samen een boodschapje doen tot een dagje uit. Samen koken of bij iemand een kopje koffie/thee drinken, samen fietsen, een spelletje doen etc. etc.

Lijkt het u leuk om te zien hoe onze locatie er uit ziet en/of bent u benieuwd hoe zelfstandig onze cliënten wonen? Heeft u wellicht een zoon/dochter/familielid die voor de toekomst op zoek is naar een redelijk zelfstandige woonplek maar waar toch de begeleiding wordt geboden die hij/zij nodig heeft? Kom dan gerust langs! Samen bekijken we of er mogelijkheden zijn binnen onze locatie of anders misschien bij een andere Philadelphia Zorg locatie in de omgeving.

We nodigen u uit om bij ons te kijken op zaterdag 18 maart a.s. Dan is er aan de Julianastraat 87A een open huis van 13.00 uur tot 15.00 uur. U bent van harte welkom. De koffie/thee met wat lekkers staat voor u klaar!