De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Elke laatste zondag van de maanden oktober tot en met april organiseert AV Athlos de Bosloopcompetitie. Het parcours voert de deelnemers door het Strokelbos van Harderwijk. Dennis Brandenburg nam bij de 5e wedstrijd van deze competitie deel aan de wedstrijd over 10 kilometer. Met een tijd van 38.51 minuten was hij de snelste van alle deelnemers.

Michiel Huzen nam in het Noordsche Veld tussen Donderen en Norg in Drenthe deel aan de Zeijerwiek marathon. Hij liep de 42,2 kilometer in een tijd van 3.31.24 en werd hiermee eerste van alle deelnemers.

Bij de Voorjaarsloop in Nijkerk liep Albert Mussche de 10 kilometer in een tijd van 39.23 minuten en won hiermee de tweede prijs bij de Mannen 45+. Dennis Brandenburg liep de 5 kilometer in een tijd van 18.28 minuten, waarmee hij de tweede prijs bij de Mannen 45+ won.

Anja Leusink nam in Zeewolde deel aan de Veluwse Run Bike Run, waarbij de deelnemers 4,5 kilometer hardlopen, 15 kilometer fietsen en afsluitend 3 kilometer hardlopen. Anja Leusink kwam hierbij tot een totaaltijd van 1.18.58 waarmee ze vijfde werd bij de Dames 16+.

Marjan Meijerink nam in Gasteren deel aan de RunForestRun Drentsche AA. Zij liep hierbij de 13 trail in een tijd van 1.24.14.