De laatste zang en samenzang avond van het seizoen 2022- 2023 van Stichting Zangavond naar de Zondag zal in het teken staan van een benefietconcert t.b.v. de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië.

Tal van mensen die eerder betrokken waren bij een van de zangavonden alsmede het Christelijk Mannenkoor uit Steenwijk en de Mondorgelclub De Nieuwstap willen belangeloos meewerken aan dit benefietconcert. Om die reden zal er geen entree worden gevraagd maar een collecte worden gehouden die in haar geheel zal worden gedoneerd aan de Stichting Dorcas ten behoeve van deze ramp.

Het doet de Stichting goed te ervaren dat zoveel mensen een bijdrage willen leveren. Mondorgelclub De Nieuwstap, onder leiding van Marja Krale is eerder te gast geweest en hebben toen veel mensen verrast met hun originele uiting van muzikaal talent.

Dat geldt ook voor het Christelijk Mannenkoor Steenwijk onder leiding van Wander Mulder. In 2019 waren ze voor het laatst te gast in Staphorst.

Stephan van der Plas zal de avond op orgel en piano begeleiden. Ook Lidewij Slootweg op dwarsfluit en Mirte Schaap op viool willen een bijdrage leveren om deze bijzondere avond mogelijk te maken.

Een zang en samenzang avond, op de vertrouwde locatie van Kerkgebouw De Bron aan de Churchilllaan 2 in Staphorst. Maar toch anders dan anders.

De Stichting hoopt met het organiseren van deze avond het geluid van bemoediging en medeleven te mogen laten klinken en van daaruit met een financiële bijdrage te ondersteunen aan betrokkenen van deze ramp.

Dit benefietconcert op zaterdag 11 maart 2023 van de stichting Zangavond Staphorst zal gehouden worden in:

Locatie: Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2  Staphorst
Aanvang: 19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)
Entree: gratis maar collecte t.b.v. Stichting Dorcas voor hulp Turkije en Syrië

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst

MondOrgelClub De Nieuwstap olv Marja Krale