Aanstaande vrijdagavond 10 maart wordt er in de Veldschuur een lezing georganiseerd voor jong en oud. Geuje van Dijk zal op deze avond ingaan op de aanwezige fauna in het gebied rondom de Veldschuur en de Mastenbroekerpolder. Voor het weidevogelseizoen, dat dan is begonnen, wordt een lokaal goede samenwerking tussen boer – weidevogelbeschermer – faunabeheer benadrukt.  De presentatie is voorzien van verschillende foto’s en korte filmpjes.

De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De avond bijwonen kan alleen via opgave. De bijdrage voor de deelname is €10,– (dit is inclusief koffie/thee en koek). Met uw bijdrage ondersteund u de educatieve activiteiten van de Veldschuur. Na afloop is er ruimte voor gezellig napraten onder het genot van een drankje.
Let op: aanmelding is pas definitief als u een bevestigingsmail gehad hebt.

De winterverhalen en lezingen zijn een initiatief van de Gebiedsalliantie Samenwerking Olde Maten. Doel van deze avonden is de vele facetten van het gebied de Olde Maten & Zwartewatersklooster onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Zie ook link: Hoe beschermen en beheren hand in hand gaan voor een goed weidevogelseizoen! Door Geuje van Dijk (veldschuur.net)