Er zijn in Nederland meer fietsen dan inwoners. Nederland is met recht een fietsland dus. Het fietsverkeer is, met de komst van e-bikes, flink uitgebreid. En terecht, want fietsen is gezond, leuk en makkelijk. Maar hoe doet u dat nou zo veilig mogelijk?

Veilig Verkeer Nederland (afdeling Staphorst) de gemeente Staphorst en Stichting welzijn Staphorst(SWS) organiseren gezamenlijk een fietsvaardigheidstraining, waarbij u gebruik maakt van uw eigen elektrische fiets. (deelname is op eigen risico) Tijdens de training ontvangt u veel informatie, komen verkeersvragen aan bod en fietsen we gezamenlijk een mooie route van ongeveer 30 km met diverse tussenstops.

Datum:             Dinsdag 16 mei van 08.45 tot ca.15.00 uur
Waar:               Dienstencentrum – Berkenlaan 1 – Staphorst
Kosten:             Deelname is gratis (inclusief middaglunch)

Aanmelden kan, tot uiterlijk 3 mei, bij Stichting Welzijn Staphorst (SWS) via info@sws-staphorst.nl of (0522) 465143

Meer informatie vind u op www.sws-staphorst.nl