Op 17 juni as. mogen de oude tractoren weer van stal gehaald worden want dan organiseert het oude tractoren comité Staphorst weer een oude tractoren dag in Staphorst.

Vanaf 9.00 uur staan de oude tractoren en stationaire motoren opgesteld en is het evenemententerrein “De Tippe” open voor publiek. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Op deze dag kunnen liefhebbers van tractoren zich even terug wanen in de tijd van toen en verhalen ophalen hoe het zoveel jaar terug was. We hopen dat er dan vanuit de wijde omgeving tientallen oude tractoren van minimaal 40 jaar oud zijn, naar Staphorst komen.

De opgegeven deelnemers worden in 2 groepen verdeeld en zullen om de beurt de rondrit door de omgeving rijden. Op het terrein zal tevens een tractor wip-wap aanwezig zijn voor de deelnemers aan deze dag.

Deelnemers krijgen bij binnenkomst een ontbijt en bij vertrek vanaf 16.00uur een aandenken aan deze mooie dag. Deelnemers en publiek hebben gratis toegang tot het terrein dit komt dankzij de sponsoring.

Heeft u een oude tractor of een stationaire motor en wilt u zich aanmelden voor dit evenement. Ga dan naar www.oudetractorenstaphorst.nl

dronefoto gemaakt door dhr. Boessenkool
andere foto gemaakt door Geert Kleis