Vorige week heeft Lucas Bloemberg zijn nieuwe HAPERT kipper opgehaald! Het betreft een HAPERT COBALT HM-2 FERRO kipper met een bruto gewicht van 2700 kg en afmetingen 335 x 180 cm. Deze kipper is klant specifiek door ons besteld bij HAPERT met een oprijpakket, acculader, opzetborden van 70 cm, LED-verlichting, achterlampafscherming en een fijnmazig aanhangernet! Lucas bedankt en heel veel succes met de nieuwe aanhanger!

Ook op zoek naar een nieuwe aanhanger? Als dealer van Hapert, Anssems en Hulco aanhangers kunnen we een heel breed assortiment klantspecifiek aanbieden!

Mail henk@kuiperwagenbouw.nl of bel 0522202160 voor meer info en prijzen.

Bekijk ook ons standaard aanbod op:

https://www.kuiperwagenbouw.nl/standaardaanhangers/standaardaanhangers.html

Woensdag 8 maart gesloten zijn ivm biddag voor gewas en arbeid.