Spreker op deze avond is ds. W.N. Middelkoop (CGK) uit Harderwijk met als thema ‘Christen zijn in een tijd van polarisatie’.
We leven in een tijd waarin de tegenstellingen tastbaar zijn in de samenleving… en in de kerk. Je moet kleur bekennen, zo zegt men. Hoe sta je daar als christen in? Geeft de bijbel daarin handvatten? Het evangelie vraagt toch om radicaliteit? Ja men heeft het vaak over liefde. Maar is dat niet vaak een dekmantel om zonde en leugen mee af te dekken?

Datum: D.V. vrijdagavond 17 maart 2023.
aanvang: 20.00 uur (toegang gratis, collecte)
Locatie: Kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente (HHG), Oude Rijksweg 436 te Rouveen.
Parkeren: Voldoende gelegenheid voor gratis parkeren naast de kerk.

De lezing is vrij toegankelijk, ter bestrijding van de kosten wordt een collecte gehouden. Na afloop is er koffie en thee, en gelegenheid voor ontmoeting. Jong en oud van harte welkom! Meer informatie: www.leusenseconferentie.nl