In de afgelopen week is er een overeenkomst gesloten met Jan van der Veen als hoofdtrainer voor de SCR Vr1 met ingang van het seizoen 2023/2024.

Door het vroegtijdig aangeven van Ronald Kruise om na afloop van het huidige seizoen te stoppen als hoofdtrainer van dames/meiden van SC Rouveen Vr1 ontstond er een vacature voor het hoofdtrainerschap. Toen ook besloten moest worden om voor het volgend seizoen geen MO-20-team in te schrijven voor de competitie werd er al snel een link gelegd naar de trainer Jan van der Veen van dit team om de dames/meiden vanaf het nieuwe seizoen  onder zijn hoede te nemen.

Jan van der Veen uit Meppel is al jaren werkzaam bij onze vereniging en heeft inmiddels zijn “groen-witte”-hart verpand aan de club uit Rouveen als trainer van de meiden. Veel speelsters uit het nieuwe team van volgend seizoen zijn door Jan opgeleid.  Zijn het niet de huidige meiden uit MO-20, dan zijn het wel de meiden die Jan voordien onder zijn hoede heeft gehad en in de afgelopen jaren zijn doorgestroomd naar het damesteam van Rouveen.

Door de “instroom” van de MO-20’s wordt de gemiddelde leeftijd van het damesteam volgend seizoen fors lager en voldoet dan ook zeker aan de groepsomschrijving  “Jong, leergierig, fanatiek en gezellig!”

Met de huidige begeleiding van beide teams is nog overleg of deze allen meegaan naar het nieuw te vormen team.

Het zou voor de groep geweldig zijn dat de huidige begeleiders allen mee gaan naar het nieuwe team.

  • Albert Krale (vast duo met Jan van der Veen) als assistent-scheidsrechter
  • Johann Leeftink als leider
  • Rob Groeneveld als assistent-trainer.

Met deze mensen wordt nu gesproken en zal er op korte termijn ook duidelijkheid komen.