De Industriële Contact Club uit Staphorst organiseert op 22 maart a.s. de laatste Naoberschapsavond ter afsluiting van het succesvolle project. Vele mooie initiatieven zijn hier uit voortgekomen. De zes bedrijven: De Boer Ingenieursbureau, Gaaf digital agency, Harke administratie, Mertis, Poortman Makelaars en Sheph Solutions die in ‘de oude bank’ gevestigd zijn aan de Bergerslag 1, openen hun deuren voor ondernemers uit de gemeente Staphorst. Aanmelden kan tot 15 maart 2023.

Het project Ondernemend Naoberschap heeft de Staphorster ondernemers nader tot elkaar gebracht, diverse bedrijfsbezoeken zijn namens project Ondernemend Naoberschap geïnitieerd die nieuwe samenwerkingen hebben opgeleverd.

Tijdens de laatste bijeenkomst krijgen ondernemers de kans een kijkje te nemen achter de normaal gesloten deuren van de bedrijven in ‘de oude bank’. Willem Gunneman, woordkunstenaar, dichter en performer sluit de avond af met een spetterende interactieve improvisatieshow.

Ondernemers uit de gemeente kunnen zich via: https://www.iccstaphorst.nl/activiteiten/ opgeven. Aanmelden is mogelijk tot 15 maart a.s.