De PvdA gaat de buurt in. De komende weken strijkt de PvdA neer op verschillende plekken in de gemeente Staphorst. Naast het gemeenteraadslid Liesbert Lubberink zullen daar ook  leden van het bestuur en andere vrijwilligers die zich inzetten voor de partij, aanwezig zijn.

Onderwerpen van gesprek zijn de belangrijke onderwerpen waar de provincie invloed op kan uitoefenen, zoals armoede, wonen, energie en duurzaamheid, natuur en economie. Er kan uiteraard ook gesproken worden over de nationale politiek. Per slot van rekening zijn de provinciale verkiezingen, indirect, ook de verkiezingen voor de Eerste kamer.

Hier moet u zijn
Op zaterdag 4 maart staat de PvdA om half 11 met warme koffie, thee en chocolademelk op het pleintje aan de Bakkerslaan in IJhorst. Op 11 maart doet de partij Staphorst aan. Om 11 uur staan de PvdA’ers in Staphorst zuid op de hoek van de Sperwer en de Tureluur en om 12:15 uur is het centrum aan de beurt, hoek Ebbinge Wubbenlaan-Boslaan. De PvdA hoopt op zoveel mogelijk mensen die ‘een bakkie komen doen’. De partij geeft ook aan dat dit een mooie gelegenheid is voor buurtbewoners om met elkaar in gesprek te gaan.

‘De PvdA bij u in de buurt’ is te herkennen aan de rode parasol.