Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Ook dit jaar staat Bibliotheek Staphorst klaar voor wie wel wat hulp kan gebruiken. In de Bibliotheek Staphorst houden vrijwilligers met verstand van zaken spreekuur. Maak een afspraak van een half uur en regel samen de belastingaangifte 2022.

De hulp bij belastingaangifte is voor iedereen, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek. Op maandag 6 maart, donderdag 16 maart en dinsdag 14 april kunt u een afspraak maken. De kosten bedragen 30 euro per aangifte, voor mensen met een laag inkomen is de hulp bij aangifte gratis. Kijk voor de exacte tijden van de spreekuren en uitleg over wanneer u in aanmerking komt voor gratis hulp bij de belastingaangifte op www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda of neem contact op met de Bibliotheek Staphorst, telefoon: 0522-462044.

Informatiepunt Digitale Overheid
Bij andere vragen over het online contact met de overheid biedt de Bibliotheek Staphorst ook met het Digiloket graag een helpende hand. Het Digiloket is open op maandag van 19.00 tot 20.30 uur (op afspraak) en op de donderdag van 14:00-16:00 (open inloop). Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda.