Quiz en filmavond met Dik Toersen
Vrijdagavond 24 februari hebben we onze laatste clubavond van dit seizoen in de kantine op ’t Wiede gat.
We beginnen om 20.00 uur met een verkeersquiz om onze kennis weer wat op te frissen zodat we deze zomer weer veilig de weg op kunnen. Na een korte pauze zal Dik Toersen vertellen over zijn reis door de VS op zijn oude motor. Met een groep van 16 man maakten zij hun droom werkelijkheid door hun eigen oude Indian motorfietsen in een container naar Las Vegas te sturen en daar een tocht van 5 weken te maken door de staten Calafornia, Nevada, Arizona, New Mexico, Colorada en Utah.

Een onvergetelijke reis met highlights als Grand Canyon, Death Valley, Route 66, Rocky Mountains, Monument Valley, Arches, Bryce, Zion park, enz. Dik kan er veel over vertellen en heeft een prachtige video van de rit. Wil jij ooit nog jouw droomrit op de motor of met een camper maken of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan vrijdagavond naar ’t Wiedegat. De entree is gratis.