Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelden op maandag 6 februari hun uitwedstrijd tegen het 1e team van Zwartsluis. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jeroen Delhaas werden danig op de proef gesteld, het trio kreeg het flink te verduren. Sibrand en Jeroen gingen in hun eerste enkelpartij met de winst aan de haal. Albert zag zijn inspanningen in zijn eerste enkelpartj niet beloond, hij liep danig achter de feiten aan en ging roemloos ten onder. Het dubbel werd ook een tenenkrommende ontmoeting, Sibrand en Albert kropen door het oog van de naald waarbij het hoognodige punt in de vijfde game ter nauwernood werd binnengehaald. Hiermee stond het Staphorster team wel op een 1-3 voorsprong, maar in de volgende partijen sloegen de Zwartsluiziger spelers “met scherp” terug. Uiteindelijk scoorde Sibrand twee punten en Albert en Jeroen elk één winstpunt. Uitslag, een 5-5 gelijkspel.

Op vrijdag 10 februari speelde het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman tegen het 4e team van NTC Leogang uit Nunspeet.

Nico Drost, Simone van den Berg en Harry Pathuis waren na hun twee laatste overwinningen hoopvol gestemd. Het Staphorster trio begon positief aan de wedstrijd, maar zagen al spoedig is dat NTC Leogang 4 “niet voor de poes” was. Voor Nico stond het behouden van zijn 100% score op de eerste plaats, alleen zag hij tot zijn spijt dat één speler van NTC Leogang daar niet van onder de indruk bleek te zijn.

Aan Simone en Harry werd het een avondje afzien, de Nunspeetse spelers waren te sterk. Simone en Nico wisten helaas geen vuist maken in het dubbelspel. Uitslag, 8-2 voor NTC Leogang 4.