Vrijdag 17 februari organiseert stichting Musica In Vita de eerste inloopochtend voor mantelzorgers van mensen met geheugenproblemen ten gevolge van dementie, NAH, Parkinson e.a.
Dementie en andere ziektes met geheugenproblemen gaan vaak met meerdere problemen gepaard. Tijdens de inloopochtend is er gelegenheid om andere mensen te ontmoeten die vergelijkbare ervaringen hebben. Het betreft een gratis inloopbijeenkomst. Het biedt de mogelijkheid om (ingewikkelde) situaties te bespreken, ervaringen te delen, herkenning en steun te vinden. Er is geen agenda. Het is vooral een inventariserende bijeenkomst om te kijken waar behoefte aan is en waar mensen over willen praten. Liever nog niet praten maar graag luisteren, ook dan ben je van harte welkom bij Wilma Huisman, Daniëlle Kremer en Sander van ‘t Zand. De koffie/thee staat klaar van 10.00 tot 12.00 uur aan de Hoofdweg 21 Balkbrug bij de Reestlandhoeve.

Je kunt je aanmelden via contact@stichtingmusicainvita.nl maar ook zonder aanmelding ben je welkom.