Kinderen uit de gemeente Staphorst in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kunnen van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023 weer gratis kennismaken met verschillende sporten. In de voorjaarsvakantie wordt traditiegetrouw door sportverenigingen een sportweek georganiseerd. Deze vindt plaats in de sporthal aan de Hoogeweg en in zwembad De Broene eugte in Staphorst. Wethouder Herriët Brinkman: “De sportweek is een mooi moment om met verschillende sporten kennis te maken. Naast dat bewegen goed is, is het vaak ook heel gezellig om met leeftijdsgenootjes te sporten. Ik hoop dan ook dat veel kinderen deze week meedoen.”

Programma

De sporthal en het zwembad zijn een kwartier voor aanvang open.
Deelname is gratis. De kinderen krijgen tussentijds drinken en een versnapering.

Meer informatie
Wie vragen heeft over de sportweek kan contact opnemen met de sporthal via (0522) 46 22 23 / sporthal@staphorst.nl, of met het zwembad via (0522) 46 18 95 / info@zwembadstaphorst.nl.