De tafeltennisheren van het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelden vrijdagavond 3 februari uit tegen het 4e team van Pearle Wezep. De verwachtingen waren niet echt hoog gespannen, want Wezep stond op dat moment bovenaan in de poule. Jeroen Delhaas, Sibrand Hassing en Albert Kuiper waren positief gemutst, maar kregen het behoorlijk moeilijk om wat punten mee naar huis te nemen. Jeroen beet de spits af, kreeg in zijn eerste enkelpartij tegen Jan Hertsenberg mogelijkheden maar verzilverde die niet. Ook in zijn tweede en derde enkelpartij was helaas zonder winst. Sibrand verslikte zich in zijn eerste enkelpartij tegen André Plette, zijn tweede en derde enkelpartij tegen Jan Hertsenberg en Gerrit van de Poll werden met hangen en wurgen door Sibrand gewonnen. Ook Albert kreeg flinke weerstand te verduren, hij won dasn wel van André en Gerrit maar moest het hoofd buigen tegen Jan. In het dubbel gingen Jeroen en Sibrand roemloos ten onder. Uitslag, 6-4 voor Pearle Wezep 4.

De dame en heren van het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelden ook uit, nu tegen het 3e team van DTV ’84 uit Dalfsen. Harry Pathuis, Nico Drost en Jennieke Krale waren gebrand op een goed resultaat, Harry begon zijn eerste enkelpartij tegen Henriëtte Snijder. Hierin kon Harry geen potten breken en in zijn derde partij tegen Edith Bouwman-Ekkelenkamp sloeg hij geen deuk in een pakje boter. Tegen Patrick Ton spande het erom wie het punt wist te scoren. Helaas moest Harry, vechtend om elk punt in de vijfde game zijn meerdere erkennen. Nico moest zich inspannen om zijn 100% score te behouden, dat lukte tegen de ene tegenspeler makkelijker dan tegen de andere. Toch waren de punten in de drie enkelpartijen, wel allemaal in vier games “in the pocket”. Jennieke stond ook “haar mannetje”, alleen tegen Edith moest zij haar hoofd buigen. Twee winstpunten was tegen Henriëtte en Patrick een prima resultaat. Het dubbel bleek de kraker van de avond, Harry en Nico moesten alles uit de kast halen tegen Henriëtte en Patrick. Pas in de vijfde game werd de beslissing geforceerd. In deze laatste game werd in het altijd cruciaal te spelen dubbel de winst binnen gehengeld. Uitslag, 4-6 voor Staphorst 2.