We krijgen veel positieve reacties over onze gezonde kant- en klaar maaltijden. Vaak horen we dat dit nog niet bij iedereen bekend is. Daarom willen we iedereen graag kennis laten maken met onze maaltijden. Vanaf maandag 6 februari t/m zaterdag 11 februari hebben we een leuke aanbieding met 4 verschillende maaltijden (zie folder).

Onze maaltijden zijn dagelijks vers bereid, met verse producten en een laag zoutgehalte. Elke week hebben wij een nieuw aanbod met diverse maaltijden en maaltijdsalades.

Maaltijden zijn koud af te halen in Staphorst aan de Burgemeester Niemeijerstraat 3 op maandag t/m zaterdag tussen 08:30 uur – 18:00 uur. Op dinsdag van 16:00 uur – 18:00 uur en op donderdag van 14:00 uur – 18:00 uur kunnen de maaltijden opgehaald worden in Rouveen bij zaal ‘d Olde Skoele

Op onze Facebookpagina loopt een winactie omtrent deze aanbieding, mocht u hier aan mee willen doen bezoek dan onze pagina hier…

𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗲𝗹𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗼𝘁𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗹𝗶𝗲𝗳𝘀𝘁 𝟱 𝗸𝗲𝗲𝗿 𝟰 𝗺𝗮𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻!