Deze maand is het zover: De sportersavond van de gemeente Staphorst op 22 februari 2023 in Zaal Spoorzicht! Wederom organiseren we de sportersavond vanuit Sport & Business in samenwerking met gemeente Staphorst. Iedereen is welkom op deze fantastische avond! Daarom hebben we samen met de gemeente Staphorst besloten iedereen uit te nodigen, welkom dus!

Het is dit jaar voor het eerst mogelijk voor alle belangstellenden om aanwezig te zijn op de sportersavond. Het thema van dit jaar is: ‘de familie en vrijwilliger achter de topsporter’.

Naast dat de topsporters van 2022 worden gehuldigd, we bekendmaken welke sporters we financieel gaan ondersteunen zullen Ben Kin, Eibert Dunnink en Joan, Arno & Jurjen Veijer je meenemen in het leven van een topsporter!

Tickets
Ben (of ken) jij vrienden, kennissen of familie van sporter die gehuldigd wordt, of ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere sprekers, maar ben je geen lid van onze businessclub? Bestel dan snel je tickets voor €5,- per stuk via