Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelden hun eerste thuiswedstrijd tegen het 11e team van TT Zwolle. Harry Pathuis, Simone van den Berg en Jennieke Krale lieten zich van hun beste kant zien. Harry begon zijn eerste enkelpartij met winst, Simone verloor hierna haar eerste enkelpartij waarna Jennieke in haar eerste enkelpartij een voorsprong van 2-1 wist uit te bouwen. Ook in het dubbel ging het winstpunt naar Simone en Jennieke. Hierna werd het een eenzijdig beeld, alle enkelpartijen werden door Harry, Simone en Jennieke in winst omgezet. Uitslag, 9-1 voor Staphorst 2.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelden hun thuiswedstrijd tegen Kampenion 6 uit Kampen. Na het geringe verlies van vorige week maakten Albert Kuiper, Jeroen Delhaas en Sibrand Hassing zich op voor een spannende ontmoeting. De eerste drie enkelpartijen waren succesvol voor de spelers uit Kampen, 0-3. Dat daarna het dubbel door Albert en Sibrand in winst werd omgezet kwam als een volslagen verrassing, 1-3. In de volgende enkelpartijen werd er om en om gescoord. Uiteindelijk kwam de altijd goed gemutste Jeroen helaas niet tot puntenwinst. Sibrand moest, hoewel er iets meer had ingezeten genoegen nemen met één winstpunt. Met zijn defensieve spelwijze hield Albert twee tegenstanders onder de duim. Uitslag, 4-6 voor Kampenion 6.