We hebben weer een mooie serie Macbook Pro’s binnen gekregen, met indrukwekkende specificaties! De ingebouwde touchbar ondersteunt je tijdens al je werkzaamheden, of je surft op internet, of bezig bent met het bewerken van video’s of foto’s, de touchbar beweegt met al je werkzaamheden mee.

Waarom kiezen voor de 13,3” Macbook Pro?

De 13,3” Macbook Pro is een uniek model, deze kleine krachtpatser past in elke tas, is voorzien van premium functies zoals de touchbar, vingerafdruklezer, camera en geavanceerd geluidssysteem. En staat zeker ook zijn mannetje bij bijvoorbeeld Adobe Photoshop taken. Verder is deze Macbook Pro ideaal wanneer je student bent, hij kan al jouw taken makkelijk doen en je hebt er een erg stijlvol, en tegelijkertijd: een oerdegelijk apparaat mee in handen.

Kom deze Macbook Pro nu bij ons in de winkel bekijken, of bestel ‘em op Dubbelgaaf.nl!

Klik hier voor de Macbook Pro 13,3”.