Aanwijzing lokale omroep

Aanwijzing lokale omroep

Dit jaar wijst het Commissariaat voor de Media opnieuw een lokale publieke media-instelling aan in de gemeente Staphorst. Deze omroep mag de publieke mediadiensten voor de komende 5 jaar in onze gemeente verzorgen. Bent u een omroep? En wilt u in aanmerking komen voor deze aanwijzing? Dat kan!

Stichting DNO Media is nu lokale omroep gemeente Staphorst
Op dit moment heeft Stichting DNO Media deze licentie. Deze ging in op 20 november 2018 en eindigt op 20 november 2023. Ook voor de komende vijf jaar dienen zij een aanvraag in voor de gemeente Staphorst.

Aanmelden?
Wilt u ook in aanmerking komen? Dan kunt u voor vóór 20 mei 2023 een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media (CvdM) volgens artikel 7, Mediaregeling 2008.  Meer informatie over de procedure en de rol van de gemeente daarbij leest u op de website van het commisariaat van de Media

 

Tip de redactie via WhatsApp! Voeg ’Weblog Staphorst' toe als contact in uw telefoon, 06-15452330, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.