Woensdagmiddag 15 februari organiseert Greijdanus Zwolle een Doe-middag voor Groep 8 leerlingen en een rondleiding voor ouders/verzorgers. Leerlingen kunnen kennis maken met diverse vakken die gegeven worden op de middelbare school en ouders kunnen in dezelfde tijd deelnemen aan een informatieve rondleiding.

De Doe-middag is van 14.00 – 16.00 uur en in die tijd gaan de leerlingen twee workshops volgen die ze zelf uitkiezen. Wij bieden acht workshops aan, te noemen: Techniek, Techniek Breed, Kunst (Handvaardigheid & Tekenen), Zorg/Diensten & producten, Natuurkunde, Drama, Sport en Muziek.
Wat de verschillende workshops inhouden lees je hier: https://greijdanus.nl/event/doe-middag-groep-8ers-rondleiding-voor-ouders-15-feb/.

Naast workshops voor leerlingen worden ook de ouders uitgenodigd voor een inhoudelijke rondleiding in onze school. Hierbij is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Kom je ook?