Ondernemers starten 2023 bij Zaal Spoorzicht

De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Sport & Business Staphorst, de Industriële Contact Club Staphorst en Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen: inmiddels dé traditie om op het nieuwe jaar te proosten. De nieuwjaarsreceptie, dit jaar op 10 januari bij Zaal Spoorzicht, werd goed bezocht. Ruim 100 mensen zijn naar Spoorzicht getogen om met elkaar het nieuwe jaar te starten.

Sport & Business Staphorst voorzitter Bert Kuijers liet het voorbije jaar de revue passeren, stond stil bij de ons ontvallen bekenden en bijzondere prestaties. Maar keek ook vooral uit naar het nieuwe jaar wat voor ons ligt. In zijn toespraak gaf Bert aan dat er veel goeds gebeurd is in 2022. De economie draait in onze gemeente op volle toeren en de Staphorster ondernemers hebben hier een groot aandeel in. En daar loopt men niet mee ‘te koop’ want dat zit niet echt in de aard van de Staphorster. Maar dat zou best iets meer mogen. Trots mogen we zijn op ondernemend Staphorst!

Vervolgens werd er een korte quiz gespeeld met daarin diverse vragen over het Staphorster bedrijfsleven maar ook landelijke politieke vragen kwamen aan de orde.

De nieuwjaarsreceptie werd afgesloten met een informeel samenzijn waar de diverse aanwezigen nieuwe plannen deelden en inspiratie opdeden voor de komende tijd. Kortom: de avond gaf weer voldoende handvaten en overdenkingen voor een innovatief nieuw ondernemersjaar.

Ondernemers nemen in informeel samenzijn de plannen van 2023 door!

eigen foto, meer foto’s hier