Dinsdag 17 januari ‘s-middags rond 16.00 uur was het weer zover. De vrijwilligers waren alweer begonnen met de voorbereidingen om onze gasten/deelnemers te ontvangen voor de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar. Deze bijeenkomst werd weer gehouden in het dienstencentrum, ons vertrouwde adres. Rond 16.15 uur zou de zaal open gaan maar de eerste gasten/deelnemers waren ruim van te voren al aanwezig. Rond half vijf was de zaal geheel gevuld. Er waren ruim 90 gasten/deelnemers en vrijwilligers aanwezig, een maximum aantal daar de opstelling is veranderd waren meer plaatsen beschikbaar. Wij hadden gelukkig nog twee andere ruimten tot onze beschikking voor het klaar maken van de drankjes en het buffet. Het was weer een geweldige opkomst en daar doe je het voor.

Wij begonnen zoals gewoonlijk met een drankje voor de gasten/deelnemers en vrijwilligers en daarna opende de voorzitter de bijeenkomst.

Nadat een ieder de drankjes goed hebben laten smaken kon na het opnemen   het uitdelen van stamppotten door vrijwilligers beginnen. Er was keuze genoeg en daar werd ook goed gebruik van gemaakt. Velen hadden behoefte aan een tweede ronde.

Al met al zag het er dan ook weer voortreffelijk uit. Na enkele gesprekjes met gasten/deelnemers kregen we de indruk dat ze het goed lieten smaken.

Na het eten werd een koffie ronde gedaan.

Zo rond 18.30 uur heeft Annigje v.d. S. een prachtig gedicht voorgelezen en werd de bijeenkomst afgesloten. Iedereen werd bedankt voor de komst.

We kunnen en mogen zeggen dat het een leuke drukke middag is geweest voor zowel de gasten/deelnemers als de vrijwilligers.