De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

In Zwartsluis werd door voetbalvereniging DESZ de Nieuwjaarsloop georganiseerd. Karlo Hoeve was bij de laatste editie in 2019 de winnaar van de 5 kilometer. Dit jaar nam hij deel aan de wedstrijd over 10 kilometer en ook nu was hij de snelste. Hij liep de twee ronden in een tijd van 39.27. Dennis Brandenburg nam deel aan de wedstrijd over 5 kilometer. Met een tijd van 19.11 werd hij tweede.

Bij voetbalvereniging VIOS in Vaassen werd de Midwinterloop georganiseerd. Michiel Veldman liep de 10 kilometer in een tijd van 33.50 en was hiermee de snelste van alle deelnemers.

In Lelystad nam Dennis Brandenburg deel aan de Wintercup. Hij liep de 10 kilometer als duurloop en finishte in 40.51 minuten.

De Brink tot Brinkloop start op de Brink in Deventer en de finish is op de Brink in Bathmen. Albert Mussche liep de afstand van 10 kilometer in een tijd van 38.57 minuten.

De Zandstuve Bosloop in Vroomshoop is de derde van de vijf wedstrijden van de Vechtdal Crosscompetitie. Karlo Knipmeijer liep de 5 kilometer cross in een tijd van 19.40 minuten en werd hiermee tweede bij de Mannen 40+. Jan Beldman werd met 22.51 eerste bij de Mannen 60+. Rianne Niewold werd met 23.25 eerste bij de Vrouwen senioren. Roelien Russcher liep 26.07, Gerda de Groot 27.16 minuten en Helma Bloemert werd met 29.51 minuten derde bij de Vrouwen 50+.

De cross in Epe is de derde wedstijd van de IJsseldelta Crosscompetitie. Dennis Brandenburg liep de korte cross over 2.500 meter en werd hierbij met een tijd van 11.00 minuten eerste bij de Mannen 40+.

Bij de Wijthemerplasloop in Zwolle liep Johan Bloemert de 10 kilometer in een tijd van 41.22 minuten en werd hiermee tweede bij de Mannen 40+. Rene van Leussen liep 52.45 minuten. Jan Boessenkool liep de 5 kilometer in een tijd van 30.23 minuten.