Spreker op deze avond is ds. R. de Jong uit Urk (CGK) met als thema: ‘De puriteinen, een eerste kennismaking’. Wie waren deze mannen? Wanneer leefden ze? Wat kunnen ze voor ons nog betekenen anno 2023? Op deze en andere vragen zal de spreker ingaan. Hij zal ook lijnen trekken naar de actualiteit van vandaag.

Datum             : D.V. donderdagavond 26 januari 2023.

aanvang           : 20.00 uur (toegang gratis, collecte)

Locatie             : Kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente (HHG),

                          Oude Rijksweg 436 te Rouveen.

Parkeren           : Voldoende gelegenheid voor gratis parkeren naast de kerk.

De lezing is vrij toegankelijk, ter bestrijding van de kosten wordt een collecte gehouden. Na afloop is er koffie en thee, en gelegenheid voor ontmoeting. Jong en oud van harte welkom! Meer informatie: www.leusenseconferentie.nl