Het nieuwe jaar is begonnen en ook CMV Prinses Margriet laat van zich horen. Op 14 januari staat het Strauss Concert in Schouwburg Ogterop op het programma, met niet alleen muziek van Strauss, maar ook andere klanken.  

Het orkest van CMV Prinses Margriet is een jonge gemotiveerde groep muzikanten variërend in de leeftijd van 13 tot en met 64 jaar. De muziekvereniging gaat niet alleen voor muzikale hoogstandjes, maar vindt ook gezelligheid erg belangrijk. In dit jubileumjaar worden er zowel door het orkest als door de slagwerkgroep binnen en buiten de gemeentegrenzen verschillende optredens gedaan.

Naast het orkest doen ook concertviolist Adriaan Stoet en pianist Harold Kooij mee. Beide heren werken vaker samen en nemen luisteraars graag mee in hun visie op hoe klassieke muziek had kunnen zijn, wanneer de componisten in het heden hadden geleefd.

Naast de heren op piano en viool zingt ook Esther Mijnheer-Haasjes mee. Esther heeft al op meerdere concerten en zelfs op de CD samen met het orkest van CMV Prinses Margriet gezongen. Met haar prachtige zang weet Esther bij velen een gevoelige snaar te raken.

Adriaan, Harold, Esther en het orkest laten zowel stukken gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar horen. Het concert begint op 14 januari om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.schouwburgogterop.nl.

YouTube video