Staphorst – Vakgarage Bijker kan terugkijken op een geslaagde, drukbezochte open dag. Veel klanten en andere belangstellenden kwamen langs. 

In de showroom en werkplaats van het bedrijf waren verschillende nieuwe en gebruikte auto’s te bewonderen. Daarnaast was er iets te zien van de werkzaamheden van de monteurs en konden bezoekers meedoen aan prijsvragen.

Voor een van de prijsvragen moest het gewicht van een wielenset worden geraden. Het gewicht bedroeg 75.2 kg. Van de deelnemers t/m 16 jaar zat Maxime Visscher hier het dichtstbij. Hij heeft hiermee een miniatuurauto Ferrari 488 GTB gewonnen. Van de deelnemers vanaf 16 jaar zat Henk Alssema het dichtstbij het goede antwoord. Hij won hiermee een vleespakket ter waarde van 50 euro van Mulder kalfsvlees.

Voor de andere prijsvraag moest het aantal ventielen in een pot geraden worden. In totaal zaten er 292 ventielen in de pot. Hendrik den Ouden won met zijn antwoord de prijs voor deelnemers t/m 16 jaar, de Miniatuurauto Ferrari 488 GTB. Van de deelnemers vanaf 16 jaar zat Lucel Visscher het dichtstbij met zijn antwoord en daarmee heeft ook hij een vleespakket gewonnen.

 

Kijk ook eens op onze Facebookpagina hier…