Het reformatorisch gemengd koor Cantilena hoopt maandagavond 9 januari de eerste repetitieavond van 2023 te hebben. Dan zijn nieuwe leden van harte welkom.  Het koor repeteert onder leiding van Harm Hoeve in de voormalige breierij van Veijer aan de Oude Rijksweg 129. Vind je iedere maandagavond te veel? Dan is er nu de mogelijkheid om tijdelijk met het projectkoor voor het oratorium Jozef mee te zingen.

Ook het reformatorisch kinderkoor van Cantilena onder leiding van Cor Ploeg, hoopt maandag 9 januari a.s. de repetities weer te beginnen. Deze worden wekelijks gehouden op maandag van 18.30 tot 19.25 ook aan de Oude Rijksweg 129 in Staphorst. Zoals gebruikelijk mogen na de kerstvakantie ook kinderen die in groep 3 zitten instromen. Uiteraard zijn ook nieuwe kinderen uit hogere groepen nog steeds welkom.

Nieuwe leden graag aanmelden per mail via kinderkoor@cantilenastaphorst.nl

Voor meer informatie over het projectkoor en kinderkoor Cantilena www.cantilenastaphorst.nl