Boertjes Makelaardij & Hypotheken organiseert op 26, 27 en 28 januari de Waardecheck 3-daagse. Ontdek wat jouw (t)huis waard is. Tijdens de Waardecheck 3-daagse kunnen huiseigenaren erachter komen wat de geschatte waarde van hun huis is en of de hypotheek nog aansluit bij de huidige situatie.

Carmen Boertjes legt uit: ‘Een waardecheck is een verkoopadvies voor jouw huis op de huidige markt. Dit is handig om te weten wanneer je wilt verkopen, maar ook wanneer je extra budget wilt vrijmaken voor een verbouwing. Door de waardecheck kunnen huiseigenaren erachter komen wat hun financiële uitgangspunt is.

Ook geven wij de mogelijkheid tot een hypotheekcheck, dit geeft inzicht of jouw hypotheek nog aansluit bij de huidige situatie. Wellicht kan een aanpassing in jouw hypotheek zorgen voor verlaging van de maandelijkse kosten.’

Het team van makelaars Carmen, Evelien, Harry en Teckla en hypotheekadviseur Alfred, gaan tijdens de 3-daagse op pad. Huiseigenaren die gebruik willen maken van deze gratis en vrijblijvende service, kunnen vooraf een afspraak plannen via de website van Boertjes of bellen met het kantoor.