We zijn weer begonnen de ruimten klaar te maken voor een nieuwe eindejaarsexpositie 2022. De jaren 2020 en 2021 konden de exposities niet doorgaan vanwege de Corona, hopelijk gaat nu alles weer als vanouds.

Woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december bent u in ’t Koetshuus aan de Gemeenteweg 83a in Staphorst weer van harte welkom op de 20e eindejaarsexpositie. Een groot aantal verzamelaars en vrijwilligers zijn weer bereid om deel te nemen aan deze bijzondere verzamel expositie. Het heeft even wat moeite gekost om alles rond te krijgen maar we moeten even weer opgang komen lijkt.

We zitten gelukkig weer helemaal vol met prachtige verzamelingen als koffiepotten, geurbollen, schilderijen-tekeningen, suikerzakjes, bierviltjes, luciferdoosjes, vingerhoedjes, handwerkgerei, bijzondere kraplappen en meer, documentatie tweede wereldoorlog en paarden en koetsen door de jaren heen.

De organisatie hoopt er ook dit jaar weer iets leuks van te maken. We zijn de verzamelaars zeer dankbaar die willen deelnemen, zonder hen zijn we nergens. Ook spontaan melden zich gelukkig nieuwe verzamelaars, dat is helemaal geweldig want willen we nog jaren door dan heb je toch deze mensen nodig. We hebben weer nieuwe gezichten met nieuwe verzamelingen, ook bekende gezichten maar dan wel met nieuwe verzamelingen.

Mochten er nog verwoede verzamelaars zijn die wonen of een sterke verbondenheid hebben met Staphorst, die graag hun verzameling in 2023 willen laten zien, geef je op.

Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl. Deze expositie is open op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.